FOTY Awards! Stem op mij!

De afgelopen 6 jaar heb ik als Online officemanager en Online projectmanager waardevolle ervaringen opgedaan door samen te werken met diverse klanten. Mijn diensten werden ingeroepen door verschillende trainers, coaches en zelfs een techbedrijf.

Tijdens deze periode heb ik hun teams zien groeien en heb ik mijn vaardigheden als HR-manager kunnen ontwikkelen door hen te assisteren bij het samenstellen van hun teams. Maar ook met mijn kennis over ADHD en Autisme heb ik mensen kunnen helpen binnen de verschillende teams. In 2022 ben ik begonnen om te spreken en trainen over samenwerken met ADHD en Autisme. Door de ervaring met mijn eigen neurodivergentie en die van mijn familie merkte ik dat ik mensen kan helpen met de communicatie in een team en de invulling van posities.

Eind 2022 stond mijn wereld op z’n kop toen ik, midden in mijn avontuur als zelfstandige, de diagnose baarmoederhalskanker kreeg. De behandeling en het herstel zijn zwaar, zwaarder dan ik had verwacht. Na de chemotherapie en bestraling volgde een uitdagend herstelproces dat soms behoorlijk frustrerend is. Dit zorgde ervoor dat ook samenwerken met kanker aan mijn vaardigheden werd toegevoegd.

In 2024 ben ik begonnen met de opleiding Ervaringsdeskundige aan het Windesheim in Zwolle. Hier leer ik hoe ik mijn vergaarde ervaringskennis in kan zetten voor onder andere Samenwerken met Kanker en Samenwerken met ADHD en Autisme. De opleiding wordt betaald door het KWF, waar ik heel dankbaar voor ben! Zo kan ik mijn missie (meer kennis en begrip op de werkvloer voor ADHD, autisme en kanker) nog beter uitvoeren!

Mijn dagen zijn gevuld met een levendig gezinsleven, met twee zoons die gediagnosticeerd zijn met autisme en ADHD en alles wat er bij een gezinsleven komt kijken. En het runnen van mijn bedrijf en die van mijn man.

Voor de toekomst van mijn kinderen en mijn kanker lotgenoten doe ik wat ik kan om deze positief te beïnvloeden! Het blijft pionieren, maar ik doe het graag! Next level inclusiviteit!

Meer

ADHD

ADHD? Dan ben je toch altijd zo druk?

ADHD: Meer dan de afkorting doet vermoeden ADHD – een afkorting die bijna iedereen wel bekend in de oren klinkt. Het staat voor Attention Deficit

Brenda Stelpstra | Luzacware 36, 8014 PG Zwolle | 06-52004275 | info@bvassist.com | KVK 73568368 | Btw: NL001436564B30 | Powered by Themeglory