Download: 5 x net iets anders als werknemer met ADHD

Als persoon met ADHD weet je wat jouw uitdagingen zijn. Alleen daarmee heb je ze niet ook altijd volledig onder controle.

Het dichtklappen bijvoorbeeld, bij hogere emoties. Of een opmerking in emotie ontvangen. Als persoon met ADHD zijn die emoties erg op de voorgrond en daarmee interpreteer je niet altijd goed wat de ander aan jouw wil overbrengen.

Het blijft daarom belangrijk dat de ander (jouw collega’s en leidinggevenden) weten wat ADHD inhoud. Het is zo belangrijk dat ze weten dat jij echt niet alles steeds in emotie wil ervaren. Maar je kan hier ook zelf een stap in zetten om te voorkomen dat er miscommunicatie ontstaat. Zo kan jij een voor jou emotionele situatie beter de baas.

Daarom heb ik deze download gemaakt. Op deze download staan 5 antwoorden die jij kunt geven om zo voor jezelf en de ander duidelijk te krijgen of je het goed interpreteert. Je kan hier eigenlijk elke opmerking als vraag voor zetten die jou triggert.

Download hem gratis hieronder:

Meer

ADHD

ADHD? Dan ben je toch altijd zo druk?

ADHD: Meer dan de afkorting doet vermoeden ADHD – een afkorting die bijna iedereen wel bekend in de oren klinkt. Het staat voor Attention Deficit

Brenda Stelpstra | Luzacware 36, 8014 PG Zwolle | 06-52004275 | info@bvassist.com | KVK 73568368 | Btw: NL001436564B30 | Powered by Themeglory