PROJECTMANAGEMENT TRAJECTMANAGEMENT
kWARTIERMEESTER

Jouw project of traject in training, coaching, de zorg of als goede doel organisatie goed geregeld of geïmplementeerd!

 

BRENDA, JOUW PROJECT OF TRAJECT MANAGER

De afgelopen 6 jaar heb ik voornamelijk gewerkt als projectmanager en officemanager voor verschillende opdrachtgevers. Ik heb dan ook al langere tijd mijn vaste opdrachtgevers zoals Elke Wiss van De Denksmederij en Cynthia Schultz van Structuurjunkie.

Als Kwartiermeester hoop ik bedrijven te helpen de volgende stap te zetten in hun sociale of maatschappelijk betrokken ambitie!

Mijn opdrachtgevers zijn altijd mensen geweest die het verschil willen maken. Net als ik zelf. En daarom is mijn expertise op project en traject management dan ook ondernemers en organisaties die mensen helpen, op wat voor manier dan ook.

Zo heb ik voor De Denksmederij verschillende trainingstrajecten georganiseerd en gestroomlijnd alsmede de incompany aanvragen in proces gezet. Voor Structuurjunkie heb ik de klantenservice opgezet en veel organisatorische taken in het verleden. Ik doe ook veel uitvoerende taken op het gebied van administratie en ook klantenservice. 

De normen en waarden die jij hebt of die jullie hebben als organisatie zijn daarin heel belangrijk voor mij. Zo weet ik dat ik met mijn kwaliteiten de klanten aantrek die bij mij passen. Dit werkt natuurlijk altijd twee kanten op!

 

WAT IK DOE?

projecten

Bij projecten zorg ik dat alle taken duidelijk zijn. Ik zorg dat de taken uitgevoerd worden en hou de voortgang bij van elke taak. Ook zorg ik dat iedereen weet wat diegene moet doen en wanneer.
Ook het implementeren van nieuwe projecten (als kwartiermeester) hoort hierbij.

trajecten

Trajecten verschillen in een paar dingen van projecten. Ten eerste zijn ze terugkerend. En ten tweede zijn ze vaak kleinschaliger. Maar ook dat ligt mij erg goed. Ik zorg ook hier dat alles uitgevoerd wordt wanneer dat gedaan moet worden. En waar nodig worden de processen vastgelegd voor verdere uitvoering door medewerkers.

organisatie

Mocht je iets willen organiseren met bijvoorbeeld een maatschappelijk betrokken karakter. Dan kun je mij ook zeker inschakelen! Ik behandel het als een project en laat het als een geoliede machine lopen.

uitvoeren

Zijn er taken die mij zelf erg goed liggen? Dan voer ik ze zelf uit. Ik vind een aantal taken erg leuk om te doen en ben zeker niet bang om spreekwoordelijk mijn handen uit de mouwen te steken!

verbinden

Ik heb een groot netwerk en maak daar dan ook graag gebruik van! Zo verbind ik de juiste persoon aan de juiste taak en bij de juiste opdrachtgever!

overzicht

Bij alles wat ik doe zorg ik dat ik het overzicht heb. Zo ontzorg ik de opdrachtgever en weet ik precies wat er nodig is om het project of traject tot een succes te maken!.

Jouw investering

Mijn klanten van de afgelopen jaren

Wil jij met mij kennismaken?

Neem gerust contact op!

Brenda Stelpstra | Luzacware 36, 8014 PG Zwolle | 06-52004275 | info@bvassist.com | KVK 73568368 | Btw: NL001436564B30 | Powered by Themeglory