Samenwerken is als een dans!

Samenwerken met ADHD en autisme kan voelen als een dans op een uniek ritme, met wendingen die soms verrassen en maatsoorten die niet iedereen begrijpt. Voeg daar een vleugje overheid bij, en je hebt een boeiende choreografie van uitdagingen en betrokkenheid. Laten we deze dans eens van dichterbij bekijken, met een knipoog en een lach.

De Boeiende Dans met ADHD en Autisme

Mensen met ADHD en autisme hebben een unieke dansstijl. Het ritme kan snel veranderen, de pasjes zijn soms onvoorspelbaar, maar oh, wat een prachtige uitvoering! Samenwerken met deze dansers betekent flexibel zijn, meebewegen op de melodie van hun sterke punten en begrijpen dat hun choreografie soms anders is, maar daarom niet minder indrukwekkend.

De Werkgever als Danspartner

En dan komt een werkgever het podium op. Een danspartner met regels, voorschriften en protocollen. Soms lijkt het alsof ze de danspasjes dicteren, maar laten we eerlijk zijn, zonder een beetje regelgeving zou deze dans misschien veranderen in een chaotische flashmob. De werkgever is er om te zorgen dat iedereen in de maat blijft, maar soms vergeten ze dat dansen niet altijd volgens het boekje hoeft.

Betrokkenheid van de werkgever

Een werkgever speelt een belangrijke rol in deze dans. Hun betrokkenheid is als een stille partner die de dansers ondersteunt. Maar laten we hen af en toe herinneren aan de schoonheid van improvisatie, aanpassing en het omarmen van verschillen. Betrokkenheid van een werkgever betekent niet alleen het volgen van het script, maar ook luisteren naar de muziek van diversiteit en inclusiviteit.

Slot: Een Encore van Samenwerking

Samenwerken met ADHD en autisme met betrokkenheid van een werkgever is als een voorstelling die vraagt om een encore. Laten we blijven dansen, lachen om de onverwachte momenten en ervoor zorgen dat de werkgever niet vergeet dat dansen soms buiten de lijntjes mag. Samen vormen we een ensemble van inclusie en begrip, waarin elke danser zijn unieke stempel op de choreografie drukt. En dat verdient een staande ovatie. Bravo!

Meer

ADHD

ADHD? Dan ben je toch altijd zo druk?

ADHD: Meer dan de afkorting doet vermoeden ADHD – een afkorting die bijna iedereen wel bekend in de oren klinkt. Het staat voor Attention Deficit

Brenda Stelpstra | Luzacware 36, 8014 PG Zwolle | 06-52004275 | info@bvassist.com | KVK 73568368 | Btw: NL001436564B30 | Powered by Themeglory